myytävät VILLALANGAT

Tilaukset sähköpostitse ruokosuontorppa(at)gmail.com / P. 040-8375347

Lankojen toimitus postin tai matkahuollon kautta.
Hintoihin lisätään toimituskulut.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% 

Iso Lankayllätyspussi sisältää n. 300g lankaa sekä pienen yllätyksen. Villalangat ovat suomalaisilta tiloilta ja ne on kehrätty suomalaisilla kehräämöillä. Pussissa olevat langat ovat 100% villaa. Lankayllätyspussissa on lankoja, jotka ovat värjäämättömiä ns. naturel. Mukana on myös kasvivärjättyä lankaa. Näillä langoilla neulot mukavat asusteet itsellesi, perheenjäsenillesi tai ystävillesi. Tuote sopii hyvin myös lahjaksi. Ison lankayllätyspussin hinta on 50€ + toimituskulut.

Pieni lankayllätyspussi sisältää noin 200g lankaa, joiden villa on tuotettu suomalaisilla tiloilla sekä kehrätty suomalaisissa kehräämöissä. Lisäksi pussi sisältää pienen yllätyksen. Lankayllätyspussin langat ovat luonnollisissa lampaiden väreissä, niitä ei ole kasvivärjätty. Langat ovat 100% villaa. Pussin langoista neulot asusteet itsellesi, perheesi jäsenille tai ystävällesi. Pienen Lankayllätyspussin hinta on 30€ + toimituskulut. Tuote soveltuu hyvin myös lahjaksi neulovalle ystävälle.

Maxi Lankayllätyspussi sisältää noin 400g lankaa, joiden villat ovat suomalaisilta tiloilta ja ne on kehrätty suomalaisissa kehräämöissä. Pussin sisällön yhtä vyyhtiä on vahvistettu 10% polyesterillä, muut langat ovat 100% villaa. Mukana on myös kasvivärjättyä lankaa. Maxi lankayllätyspussin langoilla loihdit asusteita enemmänkin. Tässä on mahtava lahjaidea neulontaa rakastavalle sukulaiselle tai ystävälle. Maxi lankayllätyspussin hinta on 55€ + toimituskulut.